27.04.17
Stuttgart

MumbaiStockholm
Det er det en ting jeg er skikkelig svak for, og det er smykker. Over de siste årene har jeg begynt å følge flere og flere merker på instagram. Ikke bare fordi jeg elsker en feed med glitter, men rett og slett også fordi jeg syns denne formen for markedsføring er interresant. Et merke som virkelig har fått min oppmerksomhet er MumbaiStockholm. Deres content er ganske personlig, man får innblikk i både gullsmed-hverdagen, expansjonen av merket, hverdagen i showroomene og bli kjent med kvinnene bak. I love it! Dessuten liker jeg faktumet at alt blir produsert av resikluert gull og at man selv kan være med å designe om ønskelig. Liker designene godt, men prisene er litt stive for en Student… Men en dag!
@mumbaistockholm på Instagram, bilder lånt fra http://mumbaistockholm.com