Det hadde lenge surret i hodet mitt at jeg også hadde lyst å bli med til India da pappa nevnte at familie skulle dra. Kort, jeg ringte og spurte om det også var plass til meg i leiligheten de skulle bo i, og det var det! Etter det fulgte det mange uker med sjekking på momondo og restplass og det ble faktisk en spontan billett på meg! Etter et ganske dramatisk pitstopp (visumet mitt ble erklært ugyldig men var det likevel) i Paris, var alt klart for et lite avbrekk fra hverdagen min i Tyskland.

Jeg har tenkt å dele India-reisen opp i flere sekvenser. Så, bildene over er fra de første dagene. Da vi ankom sent på natten hentet pappa oss på flyplassen. Med et glimt i øyet fortalte han at hotellet vårt «er ganske autentisk». Mildt sagt var det altså veldig annerledes enn den standarden vi er vandt med her i Norge! Sinnsykt harde senger, veldig høylytt, ikke særlig ren og et veldig improvisert bad. Men samme det, vi var jo der for å sjekke ut Mumbai. Bildene over er alle tatt i gå-distanse fra vårt eventyrlige hotell. I området var det mange små templer, vanlige bohus, små gaterstander og det hersket rett og slett en busy men hverdagslig atmosphere.

Bildene over beskriver vel kanskje hva jeg fant så fascinerende med denne bydelen,- noen sinnsykt vakre men ganske bortgjemte perler. Marmor gulvet var inne i et tempel, skikkelig vakkert arbeid med mange forskjellige steiner. Tempelet var omgitt av ruiner og tiggere satt rett utenfor. Bildet viser noe av en gammel palass, som dessverre bare står og faller sammen. Slik som mye av det herskaplige og gamle i Mumbai. Så sinnsykt trist, men samtidig veldig stemningsfyllt og mysteriøst.